.............................

Често задавани въпроси - MedMall

ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  1.       Как да направя поръчка?

Поръчка може да направите след като се регистрирате в сайта на medmall.eu.

 

  1.       Как се получава поръчката?

Поръчката се получава чрез куриерска фирма Интерлогистика, като времето за получаване зависи от времето на поръчка на стоките посочени в Общите условия на сайта.

 

  1.       Може ли да върна продуктите?

Всички стоки може да бъдат върнати в 7 дневен срок след получаването им. За да върнете стоките, се свържете с нас. При връщането на стоката е необходимо да приложите касова бележка и да поясните причината за връщане на стоката.

 

  1.       Как да платя?

За Ваше удобство, ние предлагаме само един начин на плащане: чрез наложен платеж при получаване на пратката.

 

  1.       Колко струва доставката?

Доставката се извършва от спедиторска фирма Speedy и се поема от клиента.

 

  1.       Оригинални ли са продуктите?

Да, продуктите са оригинални. Ние работим само с оторизирани представители на съответната марка за Република България.

 

  1.       Как се образува крайната цена?

Доставката се извършва от спедиторска фирма Speedy спрямо тяхните условия на доставкаот сайта им http://speedy.bg и се поема от клиента.


SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ./

.............................