...................................

Поръчка - MedMall

ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от medmall.eu 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.
Правилно попълнената и изпратена чрез www.medmall.eu е обвързващо предложение за сключване на договор за покупка с продаващата страна, при което купувачът е обвързан от период на 21 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продаващата страна.
Самият договор за покупка е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.

Поръчки направени от понеделник до петък до 15 ч. се получават до три дни от подаването на заявка в зависимост от населеното място в което живеете. За повече информация  влезте тук Поръчки направени след 15 ч. в петък през събота или неделя се обработват в понеделник и ще бъдат получени на следващия работен ден. Поръчки направени през официални почивни празници, се обработват на първия работен ден след тях.

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Доставката се извършва от спедиторска фирма Speedy спрямо тяхните условия на доставкаот сайта им http://speedy.bg и се поема от клиента.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

В случай на проблеми при доставката по вина на medmall.eu, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.


SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ./

...................................