ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

DERCOS NEOGENIC - Процедура за възобновяване на косата View larger

DERCOS NEOGENIC - Процедура за възобновяване на косата

Нов

1-вата терапия за възобновяване растежа на косата със
Stemoxydine 5%*

Stemoxydine 5% - молекула с биомиметично действие, подпомагаща оптималното функциониране на стволовите клетки. "Събужда" фоликулите в латентна фаза. Броят на космените фибри се увеличава и косата става по-гъста.

Повече детайли

€135

Добави в списъка ми с желания

Наложен платеж
Наложен платеж

Повече информация

1700 НОВИ КОСЪМА СЛЕД 90 ДНИ**

СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ: В ОСНОВАТА НА РАСТЕЖА НА КОСАТА

Изследване на L’Oreal Research разкрива тайната на обновяването на косата- стволовите клетки, като проучва "събуждането" на латентните фоликули за стимулиране растежа на косата.

ЕДИН НОВ ПОГЛЕД ВЪРХУ ЖИВОТА НА КОСАТА

Жизненият цикъл на косата минава през три основни етапа: растеж, преход и покой. Между два цикъла косменият фоликул навлиза в латентен период. Както при хибернация, фоликулът временно спира да бъде активен и остава празен. Колкото по-дълго продължи тази фаза, толкова по-голям космени фоликули изпадат в латентност и остават празни. Косата изглежда рядка и скалпът става по-видим.

ЕФИКАСНОСТ, ДОКАЗАНА ПОД ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ

Ефикасността на Neogenic е тествана в клинична среда под дерматологичен контрол от 101 участника с алопеция. След 3-месечна терапия резултатите сочат увеличаване с 4% на гъстотата на косата**, равняващо се на 1700 нови косъма. Косата е видимо по-гъста: покрива по-голяма част от скалпа и го прави по-малко видим. Световната иновация е представена на конгреса на EHRS (Европейска Асоциация за Изследване на Косата) и е предмет на 3 научни публикации.

Бързопопиваща нелепкава текстура. Нанася се с масажиращ апликатор с охлаждащ ефект. Лесен за дозиране. Комфортен при употреба. Лек приятен аромат. Подходящ за чувствителен скалп. Хипоалергенен.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Всеки ден по 1 монодоза в продължение на 3 месеца. Нанасяйте с помощта на специалния масажиращ апликатор върху влажен или сух скалп. Без отмиване. За външна употреба. Да не се поглъща. При попадане в очите изплакнете незавабно с вода.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Поставете монодозата в апликатора и натиснете , докато чуете изпукване. За дозиране натискайте лилавата мембрана на апликатора.
Нанесете зигзагообразно съдържанието на ампулата върху целия скалп, като наблягате на най-силно засегнатите зони.
За максимално ефективно проникване в скалпа, масажирайте с вертикални движения третираните зони с длани.
Извадете ампулата след употреба. Изплакнете апликатора под течаща вода за следващо ползване.

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

DERCOS NEOGENIC - Процедура за възобновяване на косата

DERCOS NEOGENIC - Процедура за възобновяване на косата

1-вата терапия за възобновяване растежа на косата със
Stemoxydine 5%*

Stemoxydine 5% - молекула с биомиметично действие, подпомагаща оптималното функциониране на стволовите клетки. "Събужда" фоликулите в латентна фаза. Броят на космените фибри се увеличава и косата става по-гъста.

Write a review

8 други продукти в същата категория:

PayPal

SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.................................