ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

HYDRA-CHRONO+ - ПОДХРАНВАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ View larger

HYDRA-CHRONO+ - ПОДХРАНВАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ

Нов

Богат подхранващ крем, специално формулиран да защити сухата и много суха кожа.

Повече детайли

€62

Добави в списъка ми с желания

Наложен платеж
Наложен платеж

Повече информация

Перфектно решение за суха и много суха кожа, този кадифен крем съдържа ексклузивни хидратиращи и защитаващи съставки:

  • Растителен комплекс за „препрограмиране“ на хидратацията 11% (натурална аминокиселина и екстракт от офиопогон) + естествени овлажняващи фактори: стимулират действието на двата типа водни каналчета в кожата.
  • 2,5% екстракт от воден зюмбюл: защитава кожата от действието на негативните фактори на околната среда, благодарение на анти-оксидантната си активност.
  • 2% екстракт от роза и японска череша:  хидратиращо, анти-оксидантно и подхранващо действие.

Начин на употреба:

Нанася се върху почистено лице сутрин и/или вечер. Идеална основа за грим.

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

HYDRA-CHRONO+ - ПОДХРАНВАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ

HYDRA-CHRONO+ - ПОДХРАНВАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ

Богат подхранващ крем, специално формулиран да защити сухата и много суха кожа.

Write a review

30 други продукти в същата категория:

PayPal

SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.................................