ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY View larger

ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY

Нов

Естествена активна съставка от природата Термална вода Vichy има способността да успокоява реакциите на раздразнение на кожата в следствие на външни агресори или дермо-естетични процедури. Свойства на водата я правят перфектно допълнение към продуктите за ежедневна грижа за чувствителната кожа.

Повече детайли

€12

Добави в списъка ми с желания

Наложен платеж
Наложен платеж

Повече информация

С ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY КОЖАТА СТАВА ПО-СИЯЙНА И ПОДМЛАДЕНА
Като благоприятства снабдяването на клетките на кожата с кислород, Термална вода Vichy ускорява обновяването и метаболитните процеси. Кожата възстановява своя баланс, комфорт и сияен тен.

ГРАДИНА ОТ МИНЕРАЛИ, РОДЕНА ОТ АЛХИМИЯТА НА ЗЕМЯТА
Термална вода Vichy е родена от алхимията в земните недра – на повече от 4000 метра дълбочина под вулканичните скали в областта Оверн във Франция в условия на високо налягане тя се обогатява с уникален комплекс от 15 минерала. Усвоена директно от източника – бактериологично чиста и непроменена, тази вода е уникална и невъзпроизведима по изкуствен път. Съдържанието на минерали в Термална вода VICHY е едно от най-високите сред водите във Франция (>5 г/л). Нейните благотворни свойства са демонстрирани в 26 научни изследвания.

Калций: предпазва тъканите на кожата
Калий: помага за хидратирането на клетките на кожата
Силиций: благоприятства уплътняването и възстановяването
Магнезий: стимулира възстановяването на кожата
Желязо: допринася за насищането на клетките с кислород
Мед: има противовъзпалително действие
Цинк: важен за растежа и заздравяването на клетките

Термалната вода Vichy съдържа още бром, бор, флуор, литий и стронций.

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY

ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY

Естествена активна съставка от природата Термална вода Vichy има способността да успокоява реакциите на раздразнение на кожата в следствие на външни агресори или дермо-естетични процедури. Свойства на водата я правят перфектно допълнение към продуктите за ежедневна грижа за чувствителната кожа.

Write a review

30 други продукти в същата категория:

PayPal

SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.................................