ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

Sale! LIPOFILLING NUIT - НОЩЕН КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЕМА View larger

LIPOFILLING NUIT - НОЩЕН КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЕМА

Нов

Продуктът действа в повърхностните и дълбоките слоеве на кожата, като осъществява двоен ефект -стягане и коригиране на обема на лицето.

Повече детайли

€125

€130

- €5

Добави в списъка ми с желания

Наложен платеж
Наложен платеж

Повече информация

Богат крем, който възстановява младежкия вид на лицето, стяга кожата и коригира обема.

Капсулирана растителна смола: действа върху епидермиса с цел възстановяване на обема.

Пептид + растителен екстракт: коригиращ и регенериращ ефект.

Восък от лавандула: омекотяващ и успокояващ ефект.

Eкстракт от бадем и ленено семе: подхранващо действие.

Начин на употреба:

Нанася се вечер на почистено лице.

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

LIPOFILLING NUIT - НОЩЕН КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЕМА

LIPOFILLING NUIT - НОЩЕН КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЕМА

Продуктът действа в повърхностните и дълбоките слоеве на кожата, като осъществява двоен ефект -стягане и коригиране на обема на лицето.

Write a review

30 други продукти в същата категория:

PayPal

SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.................................