ТЕСТ ЗА КОЖАТА (или медицинската козметика и ние): Почистваме основно лицето си от замърсяване, грим и остатъци от крем. За тази цел нанасяме върху кожата достатъчно тоалетно мляко за почистване, размазваме го добре и равномерно по цялото лице и след около една минута го изтриваме грижливо с парче навлажнен памук. Изтриването с влажен памук трябва да продължи дотогава, докато той остане напълно чист. Измиваме се с хладка вода и изчакаме около 1 час, докато структурата на кожата се нормализира. Сега нарязваме малки парчета от тънка и грапава хартия и притискаме по едно листче върху средната и страничните части на челото, поставяме други книжни парченца върху носа, брадичката, бузите и очите. Оставяме хартията около 5 минути върху кожата, след това я снемаме. Понеже хартията засмуква (поема) секретите от кожата, ще забележим върху нея петна (козметичките наричат това явление филм"). Те могат да бъдат водни или мазни. Сега започваме внимателно да наблюдаваме тези петна - дали размерът на филма" се изменя. Ако той остане непроменен, тогава се касае за мазна кожа. Ако става по-малък, тогава можем да говорим за леко мазна или смесена кожа. Ако филмът" изчезне напълно, кожата е суха (той се е състоял само от водни частици, които отново са се изпарили). Разбира се, този тест за кожата не е валиден завинаги. От време на време той трябва да бъде правен отново, защото едно боледуване, нервност, отпуска с твърде много слънце или пък процесът на стареенето, са в състояние основно да променят нашата кожа. Но едва след като познаваме кожата си, ние можем да й помогнем с онези средства, които са й нужни. Грижата за кожата е и си остава индивидуална...

Крем за ръце с Мляко от Овес Rhealba View larger

Крем за ръце с Мляко от Овес Rhealba

Нов

Туба 50 мл.
 

Повече детайли

€12

Добави в списъка ми с желания

Наложен платеж
Наложен платеж

Повече информация

Предназначение: Кремът за ръце е SOS подхранваща грижа, която предлага интензивно възстановяване за увредена кожа на ръцете. Успокояващо и омекотяващо, Млякото от Овес Rhealba® е в комбинация с глицерин, който спомага за възстановяването на хидролипидния филм. Витамин E осигурява допълнителна защита срещу свободните радикали. С топяща се и деликатно ароматизирана текстура, Кремът за ръце оставя върху кожата приятно усещане за мекота и комфорт.
Без силикони, без оцветители.

Начин на употреба: Нанесете количество колкото лешник от продукта на ръцете и масажирайте леко, докато попие. Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо. 

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

Крем за ръце с Мляко от Овес Rhealba

Крем за ръце с Мляко от Овес Rhealba

Туба 50 мл.
 

Write a review

4 други продукти в същата категория:

PayPal

SEO by smuggler@abv.bg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.................................